Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

PF 999 + 999 + 9 + 9 + sqrt (9)

PF 1 + 2 + 3!**4 + 5! x 6

1 0
možnosti
Foto

Teda, čekal jsem vědecké důkazy o tom, jak jsme opravdu, ale opravdu nejmoudřejší národ na světě :-):-):-)

Dík ze pěknou humornou nadsázku. A myslím, že mnozí z nás považují za velkou chytrost to, že zvolí politika za koblihu nebo klobásku (mám své jisté!) a za balonek pro děti, který dostanou na náměstí u propagačního stánku politické strany (oni jsou hodní, když tak pěkně myslí na naše děti!)

Jo, a ještě k tomu nám slíbili zvýšení důchodu o dvě stovky a slevu na jízdném (tím pádem je zajištěno bezpečí a spokojený život našich dětí, ba i vnuků!)

Přeji vše dobré v novém roce, Jaroslave

3 0
možnosti

Chtěl bych autorovi článku připomenout, že na Moravě mimo vína se značně pijí destiláty. A to ty které v pojmenování mají výlučně koncovku - ice! Např. slivovice atd. Jsou to velmi léčivé nápoje a tamní alkoholici profíci si jich ku svému zdraví užívají. Samozřejmě alkoholici amatéři či notorici význam těchto léčivých prostředků znehodnocují, bohužel. A v Čechách na tuto léčbu také nejsou lidi dostatečně ještě přizpůsobení!!

4 0
možnosti
Foto

Díky za doplnění důležitých informací o zvycích v pití alkoholu na Moravě. R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak ať se ti daří - připíjím štamprlí omega-3 mastné kyseliny :-)

3 0
možnosti
Foto

A nadýchej se při tom nebo potom také čerstvého vzduchu. ;-)

0 0
možnosti

D27a65v22i18d 23H42o44r58á36k

31. 12. 2018 19:51

Jako prvé bych chtěl všem popřát šťastný, úspěšný ale i veselý rok 2019.

A nyní bych si dovolil doplnit i vážnou úvahu nad obsahem věty, kterou je uveden tento článeček.

Podle mého názoru na tom má i nemalý podíl zdejší rubrika, kde se mnohdy scházejí autoři, kteří by mohli svou literární tvorbou směle navazovat na klasiky nejen naší, ale světové i literární historie, kteří navíc vždy, a vše vědí nejlépe a řada diskutujících je, i jejich ego svými souhlasně bučícími příspěvky v tomto ještě posiluje.

Věřím, že někteří by se dali dokonce označit, jak tomu bylo v jistém dětském seriálu, vše vystihující zkratkou a názvem CML (Centrální mozek lidstva), neb jejich moudrost a nezvratná pravda, ale zvláště neomylnost myšlenek prýští a září nejen z každé věty, ale doslova z každého slova, a snad dokonce každého zveřejněného písmenka.

A zvláště v dnešní době rozvinutých informačních toků a technologií je tak prostor a možnosti, aby se jejich myšlenky dostaly do veřejného povědomí a mohli si je přisvojit konzumovat a do blba je opakovat i mnozí lidé jinak ducha mdlého, takže navenek to pak může zvláště pro skutečnost neznalých cizinců může vypadat, že skutečně platí to co uvádíte v titulku článku. :-)

2 0
možnosti
Foto

:-)

Díky za věcný a dle mne pravdivý příspěvek. Souhlasím a zasmál jsem se. Můj článek je však napsaný především v nadsázce a dělám si z chytráků trošku legraci, když je ten Silvestr.

Mám trochu přehled, jak to v Česku je a vím, že internetové noviny, blog.idnes.cz a obzvláště diskuse pod články a blogy nejsou spolehlivým obrazem celé české společnosti, i když o ní něco jistě vypovídají.

Nizozemci, mezi kterými žiji, a obzvláště Francouzi, které také dost znám, nejsou však někdy o moc lepší. Také si často myslí, že jsou nejchytřejší. I když rozdíly tu jsou. Například mnoho Nizozemců je celkem spokojeno s Nizozemskem a s tím, jak si žijí. Nebrblá se tady tolik. Většina lidí ví, že se sama musí postarat o to, aby měla dobrý život. To je strašně důležité. Na jiné národy, Belgičany počínaje, i když to nedají jasně najevo, se často dívají svrchu. Existují však i Holanďani, kteří tu jsou nespokojeni a dívají se svrchu na jiné Holanďany, holandskou společnost a politiku. Ti však, často jsou to ti nejlepší (pár jsem jich osobně nebo z médií znal), často odsud emigrují. Například do USA, Kanady a Číny.

Přeji Vám pěkný zbytek dnešního večera.

1 0
možnosti

To víte, že jsou. Před chvílí jsem se o tom přesvědčil v dokumentu "Trabantem na konec světa". Čeští cestovatelé v Bolívii zjistili, že domorodci mají několikanásobně levnější benzín, než zahraniční návštěvníci. Co udělali? Sehnali nějakého místního dědu z dvoukolákem, naložili mu tam plno prázdných kanystrů a za malý bakšiš ho poslali nakoupit benzin. To by Nizozemce nenapadlo.;-D

1 0
možnosti

To znam z devadesatych let v Ceskoslovensku a Cesku.

1 0
možnosti

Občas kolem sebe vídám tolik "moudrosti", že si myslím, že někteří ten CO2 přímo inhalují.

3 0
možnosti
Foto

;-DR^to bude tou vysokou konzumací alkoholu-v tom jsme mistři;-D

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu a sdělení Vašeho názoru.

0 0
možnosti

Lituji, ale myslím si, že Češi si rozhodně nemyslí, že jsou ten nejchytřejší a nejmoudřejší národ na světě. Domnívám se, že si to myslí čecháčci. Ti ovšem s českým národem nemají nic společného. Lze je poznat podle toho, že se k tomu neznají a každého Čecha, který má jiný názor než oni,za čecháčka označují.

2 0
možnosti
Foto

Díky za vážný komentář.

Tento článek je můj silvestrovský vtip a není myšlen zcela vážně. ;-)

1 0
možnosti
Foto

R^;-D No vono se prej po pivu pomalu blbne. Ale je dost těch, co sou přesvědčený, že maj porád dost času;-)

1 0
možnosti
Foto

P.S. : I VÁM P.F. 2019, jakož i dáleR^

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS