Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ženský tenis jsou často nervy nebo pro jiné spíše velká legrace.

Právě hrála Kateřina Siniaková se Sofií Keninovou. Kateřina ve třetím setu již vedla 3-0, 40-15, pak 4-1 a měla dva brejkboly na 5-1. Kurz na výhru Keninové byl v té době větší než 11:1. Nakonec Kateřina za sebou prohrála pár gamů. Keninová vyrovnala na 5:5.

Nakonec však Kateřina třetí set přece jen vyhrála a to 7:5. Siniaková měla štěstí, že Američanka byla ještě labilnější. :-) Byl to velmi divný zápas, s mnoha nevynucenými chybami na obou stranách, dvou dosti labilních hráček. Musím však přiznat, že každá z nich hraje tisíckrát lépe než jsem kdy jako amatér hrál já. Takže bych měl mlčet a je nekritizovat. :-(

0 0
možnosti
Foto

Na Sport.iDnes.cz použili pro labilitu jiný výraz: křehké duše. Cituji

Duel dvou talentovaných pravaček s ruskými kořeny byl tuze napínavý, nabídl dvouciferný počet brejků, Keninová si vypracovala dva mečboly. Skóre se otáčelo jako korouhev na komíně.

Zdroj: https://sport.idnes.cz/fed-cup-finale-druhy-den-katerina-siniakova-cesko-usa-pca-/tenis.aspx?c=A181111_091514_tenis_tie

0 0
možnosti
AL

Děkuji za článek.

Karma a přeji pěkný víkend.

R^

1 0
možnosti
Foto

Díky. Nápodobně, i Vám přeji pěkný víkend. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky