Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bitcoin v cene stoupa. Nyni je jeho cena 890 eur.

0 0
možnosti
Foto

Cena stoupat prestala a zacala opet klesat. Nyni se pohybuje kolem 865 eur. Uvidime, jak se kurz bude vyvijet dal.

Myslim si, ze dokud kurz bude kmitat, nema smysl, abych zde nadale o jeho vyvoji podaval zpravy. Vlastne ani potom ne. Kazdy muze kliknout na linky, ktere jsou umisteny v clanku a kurzy uvidi.

0 0
možnosti
Foto

Dnes ráno stál bitcoin 750 eur. To bylo asi dosavadní minimum, od té doby cena stoupá. Nyní je zhruba 830 eur.

0 0
možnosti
Foto

Mozna je ted vhodny cas bitcoiny kupovat. Kdo chce mit vetsi jistotu, ze propad ceny bitcoinu jiz skutecne skoncil, by mel pockat do pondeli odpoledne (tj. nasledujici pracovni den), zda se stoupajici trend potvrdi.

0 0
možnosti
Foto

Dnes propad ceny bitcoinu pokračoval. Kolem 14:00 dosáhla jeho cena hodnoty zhruba 850 eur. Od té doby se cena již 8 hodin pohybuje mezi 850 a 860 eury. Zatím je těžké odhadnout, zda se propad zastavil či ne. :-)

0 0
možnosti
Foto

Bitcoin ze včerejší maximálni ceny 1 080 eur klesl na nynější zhruba 920 eur. Včera tedy šlo, jak jsem se domníval, o nesmyslnou bitcoinovou horečku. Zdá se mi, že nyní nebo možná lépe až za pár dní, kdy se kurz ustálí a začne opět stoupat, nastane vhodná doba nakupovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky