Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Nevím jak je to v Holandsku, já čerpám jak z Čech, tak z Německa a přijde mi, že jsem informován dostatečně. Když to, co vím z médií, srovnám s tím, co nám řekla sestřenice našeho bagristy a její sousedka, (Luhansk), které se napodzim dostaly do Německa, tak to prostě sedí. Problém bude spíše v některých (ne)normálních lidech, kteří třeba blogují. Ty jsou zahryznutý do toho svého. Někteří píšou, jako kdyby jim Putin posílal pravidelně gáži. (za všechno může majdan a fašisti, Puťka se jen bránil, nebo největší špek z diskuze v Deutschland Funk, kdy tam volající na otázku, proč si paní myslí, že zabrání Krymu Ruskem bylo vpořádku, odpověděla " Protože ho potřebuje". A pak je druhá skupina, která tvrdí, že Bandera vlastně byl vlastenec a fašistické prapory, které také klidně střílejí raketometem do měst, prostě ignorují. Ovšem jakkoliv je to složité, s odstupem je to vlastně jednoduché, stačí sledovat ověřený sled událostí, jak šli po sobě, vynechat neověřené spekulace a každému musí být jasné, že asi tak 90% vinny za celý konflikt leží na Putlerovi, a 10% na nešikovnosti Kyjevských "pučistů", kteří pustili k jednání nacionalisty.

9 11
možnosti
Foto

To je skutečně strašný pořad. Ruských politiků a médií se nijak zastávat nechci.

2 0
možnosti
MF

Děkuji za článek, podle mě velmi objektivní. Bylo by fajn, kdyby si ten nárůst propagandy ve všech médiích v tzv. západním světe v posledních měsících uvědomili ti, kdo si nechávají denně vymývat mozky! Jako vždy "všechno je jinak!"

11 11
možnosti
Foto

A proto ty propagandistické články na proruských serverech nečtu, abych ten mozek neměl vymytej ;-)

9 10
možnosti
Foto

Můžu vám nafotit plno obrázků s žebráky v Praze a nebo také samé spokojené lidičky.

Je to podmíněno zájmem fotografa, popř. objednávkou.

14 2
možnosti
Foto

Pane Macháčku, díky Vám za příspěvek do diskuse. Věřím Vám. Člověk někde musí alespoň půl rok žít, stýkat se s různými lidmi z různých sociálních prostředí, aby si mohl o zemi a lidech v ní udělat alespoň trochu ucelený a objektivní názor.

Když mne tu v Nizozemsku v 80. letech poprvé navštívila matka, tak se jí tu velmi moc líbilo a řekla m, že to je krásná spořádaná  země, kde si lidé dobře žijí. Řekl jsem jí, že obecně to pravda zcela není a že jí mohu ukázat místa, kde to tak pěkné není. Matka mi řekla, že to vidět nemusí.

6 1
možnosti
MR

M55i24l85a98n 61R33a72d44e51k

16. 2. 2015 19:01

Takze si meli uvedomit ze jelikoz zadny nardo neni spatny, tak Nemecko nebylo nebezpeci? Ruso ve jsou normalni lide, ale Putinovi bohuzel hrablo jako tomu rakouskymu frajtrovi.

4 8
možnosti
MR
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky