Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

De Vrij měl jednoznačně hlavičkovat kamkoli, jen ne směrem do brány, (ani na brankaře z takové blízky ne!) ale jedině pánu Bohu do oken. Jenomže ono se to lehce radí, určitě to vedle brány chtěl. Ale pro nás to udělal tak, jak nejšikovněji mohl. A Pilař jako správný útočník přemýšlel, běžel, vyčkal, nezaváha! Fotbal je krásný i proto, že je vám v závěru zápasu nabídnut takový tříbodový dárek, ikdyž remíza by byla zaslouženější. Fotbal je kulatý a záleží na maličkostech, desetinách sekundy, okamžitých rozhodnutích, centimetrech... a štěstí.

3 0
možnosti
PP

P28e63t30r 72P24á61l32k38a

12. 9. 2014 16:10

De Vrij taky jednoznačně hlavičkoval a to směrem do brány. Tedy do naší brány na 1:1, zatímco tu malou domů v nastavení dával Janmaat (a jelikož to udělal i pár minut předtím, pochybuji, že chtěl hlavičkovat mimo bránu, jak uvádíte. Spíš chtěl míč nahrát gólmanovi).

1 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky