Americké námořnictvo přiznalo existenci UFO's

19. 09. 2019 10:22:20
Médii včera proběhla zajímavá zpráva, která sice nejasnosti o UFO ́s a ufounech nijak nevyřešila, ale snad odstraní tabu, které se tohoto tématu týká.

Včera, ve středu 18. září 2019 Americké námořnictvo oficiálně přiznalo, že na třech videích z let mezi 2004 a 2015 jsou vidět UFO's, unidentified flying objects - neidentifikované létající objekty. Mluvčí námořnictva se však nevyjádřil o možnosti mimozemšťanů, protože "není jasné, co na videích vidíme". Jde tedy o nejasné neidentifikované létající objekty.

Sám jsem před lety také jeden pro mne neidentifikovaný objekt viděl. Díval jsem se z kuchyně u rodičů v Bělé pod Bezdězem a nad lesem za kopcem Šibeňákem jsem několik minut viděl krásnou velkou zářící kouli. Přestal jsem ji sledovat a po chvíli už tam nebyla. Nejspíše šlo o meteorologický balón ozářený sluncem.

Toto léto u moře v Belgii mnoho lidí pozorovalo UFO's. Později se však vždy ukázalo, že se jednalo o meteorologické balóny. Balóny vystoupaly výše, praskly a splaskly.

Rozdíl však je, když já nebo turisti u moře v Belgii vidí na nebi záhadné pro ně neidentifikovatelné létající objekty a když americké námořnictvo prohlásí některé létající objekty za neidentifikované. Americké námořnictvo totiž má k dispozici vyškolené piloty a nejmodernější techniku, takže je schopno skoro vše identifikovat. Navíc tyto neidentifikované objekty mohou ohrozit americké piloty . Proto námořnictvo vydalo prohlášení, aby piloti neidentifikované objekty hlásili, protože toto je jediný způsob, jak konečně zjistit, o co se jedná. Cituji z CNN:

""This is all about frequent incursions into our training ranges by UAPs," he said. "Those incursions present a safety hazard to the safe flight of our aviators and the security of our operations."

The public clips capture just a fraction of the frequent incursions Navy training ranges see, he said. "For many years, our aviators didn't report these incursions because of the stigma attached to previous terminology and theories about what may or may not be in those videos," he said. The only way to find out what those UAP are, he said, is to encourage trainees to report them when they see them."

Závěr

Otevřenost amerického námořnictva vítám. Můj osobní závěr o UFO ́s a mimozemšťanech si zatím udělat nemohu. Stejně jako jsem agnostik, co se týče existence Boha stvořitele, tak jsem agnostik, co se týče návštěv mimozemšťanů na naší planetě. Prostě nevím. Moc se touto mojí nevědomostí netrápím a šťastně žiji dál.

Zdroje

CNN, The US Navy just confirmed these UFO ́s videos are the real deal. https://edition.cnn.com/2019/09/18/politics/navy-confirms-ufo-videos-trnd/index.html Nepodařilo se mi vložit odkaz na tento článek a tak to dělám pomocí adresy.

Msn Nieuws, Amerikaanse marine erkent dat op meerdere video's ufo's boven VS vliegen Tento článek je v nizozemštině. Romantikům a UFO příznivcům však doporučuji si jej rozkliknout, hned na jeho začátku je nádherný obrázek létajicího talíře, jde však o kresbu. :-)

Dodatky 18:00

Na iDnesu právě vyšel článek VIDEO: Je to UFO? Americké námořnictvo potvrdilo pravost několika videí.

Výzkumu mimozemšťanů je již léta v USA v Nevadské poušti vyhrazena proslulá Area 51. Pro pobavení odkazuji na článek Storm Area 51' has Nevada desert towns on edge as they brace themselves for flood of visitors. Zdá se, že se tam nyní na vzdor omezování vstupu stahují senzacechtiví turisti, kteří čekají, že se tam brzo budou dít velmi zajímavé věci. Průvodci atd. na tom vydělávají. Připomíná mi to doby, kdy někteří zvědavci jezdili do Skotska, aby uviděli Lochneskou příšeru. ;-D

Autor: Jaroslav Chudáček | čtvrtek 19.9.2019 10:22 | karma článku: 24.68 | přečteno: 1000x

Další články blogera

Jaroslav Chudáček

Oslava Silvestra v Nizozemsku

Ačkoliv dnes dosti fouká vítr, přesto Nizozemci odpalují petardy (naštěstí v ne tak velkém množství) a vypalují světlice.

31.12.2023 v 23:20 | Karma článku: 20.87 | Přečteno: 505 | Diskuse

Jaroslav Chudáček

Reakce na článek blogera Zieglera "Komunisté změnili Čechy v nemyslící pasivní stádo".

Nechci nijak popírat špatný vliv komunistů na myšlení Čechů a Moravanů. Těch špatných vlivů tady však bylo více:

27.11.2023 v 17:04 | Karma článku: 28.50 | Přečteno: 1247 | Diskuse

Jaroslav Chudáček

Geert Wilders a jeho PVV vyhráli předčasné volby v Nizozemsku

Geert Wilders a jeho PVV překvapivě vyhráli předčasné volby v Nizozemsku. Jak k tomu došlo a jak bude probíhat formace nové vlády? Stane se Wilders předsedou nové vlády?

23.11.2023 v 21:35 | Karma článku: 23.78 | Přečteno: 663 | Diskuse

Jaroslav Chudáček

Nutella je stále levnější

Nutella, stejně jako většina potravin, zdražuje. Lidé sledují ceny tohoto produktu v různých baleních, v různých zemích a různých obchodech. Bohužel málokdo však ví, že z jistého úhlu pohledu cena Nutelly klesá.

20.11.2023 v 18:48 | Karma článku: 23.76 | Přečteno: 649 | Diskuse

Další články z rubriky Věda

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (3) - přírodní červená

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

28.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 13.13 | Přečteno: 122 | Diskuse

Zdenek Slanina

Problém co začal už Arrhenius: Kysličník uhličitý a doba ledová - a teď i sopečné aktivity

Už S. Arrhenius řešil vztah obsahu CO2 v atmosféře i k době ledové. Tehdy hlavně ukázal, že jeho navyšování v atmosféře povede k nárůstu její teploty. Nyní výzkumy z univerzity v Sydney ukazují na roli sopek v nástupu ochlazování.

26.3.2024 v 5:22 | Karma článku: 24.19 | Přečteno: 514 |

Martin Tuma

Berte Viagru, dokud si na to vzpomenete

Rozsáhlá studie odhalila významné snížení výskytu Alzheimerovi nemoci u pravidelkných uživatelů Viagry

25.3.2024 v 14:17 | Karma článku: 13.60 | Přečteno: 303 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (2) - průmyslová žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

25.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 14.44 | Přečteno: 189 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (1) - přírodní žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? První díl seriálu o barvách.

21.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 18.12 | Přečteno: 293 | Diskuse
Počet článků 264 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1139

Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 

Locations of visitors to this page

 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

více

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...