Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U nás v parlamente na sk je to oveľa, oveľa horšie...

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu a komentář o situaci na Slovensku.

1 0
možnosti
Foto

Prázdný a pěkně "vymrzlý" sál Sněmovny /jak je vidět z fota u perexu/ bude možná realitou přibližně v lednu či únoru, až nebude i přes několikeré Fialovo ujišťování, že plynu na topení máme dost (zejména díky tomu, že máme kapacitu na LNG v terminálu kdesi v Nizozemsku, co je právě nyní ve fázi výstavby) - ale Fiala už nám s tím plynem, co tam zatím ještě vůbec ani není - už topí...!! :-P

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu a komentář. R^

0 0
možnosti
Foto

Jaroslave, to je let, co i my chodili domů až RÁNO:-) Ať se povede víkend!

1 0
možnosti
Foto

Jó, to byly časy.

Teď už neponocujeme, protože:

a. bychom to nezvládali.

b. jsme rozumnější až moudřejší a víme, že ponocování je nezdravé.

0 0
možnosti
PZ

Ano předem jasně prohrané hlasování, komedie pro slaboduché jedince za 12 mil Kč, protože jeden den jednání stojí 6 mil Kč, ale to jsou asi drobné, když bývalá strážkyně kasy vyhodila z okna 2 mil za fotky....

4 0
možnosti
Foto

Už je to dávno, kdy jsem zvládal pařit až do rána, ale teď už hlavně není s kým. Takže chodím spát se slepicemi... Když se hraje Liga mistrů od 21:00 tak často vydržím jen první poločas. A na žvanírnu v PS nemám čas ani chuť koukat přes den obzvlášť když vím, že o výsledku je rozhodnuto předem... ;-)

2 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu a komentář. Ani se Vám nedivím, že nemáte chuť se dívat na žvanírnu v PS.

0 0
možnosti
PK

Nesmyslný a hloupý pokus a mrhání vším co je k tomu potřeba, zejména když lze i bez analytika jasně již dopředu znát výsledek.

V době,kdy je třeba spíše spolupráce na hledání řešení jak se alespoň částečně vyhnout chudobě a úpadku mnoha firem je to exhibice pro sebe sama.

Smutná doba,vláda je neschopna cokoliv co b lidu pomohlo činit, podnikatelé padají a lid chudne a kvalita opozice nedává naději, že by se toho mnoho změnilo, pokud by tuto vládu vystřídala.

Bohužel,klasikem řečená naděje,že zlá doba generuje lídra do čela národu nebyla potvrzena a Blaník se neotevírá.

1 0
možnosti
Foto

"V době, kdy je třeba spíše spolupráce na hledání řešení jak se alespoň částečně vyhnout chudobě a úpadku mnoha firem je to exhibice pro sebe sama."

S tím plně souhlasím. Zajímavé je, že Nizozemci jsou ochotni a schopni více spolu spolupracovat. Je to asi dáno historicky. Naučili se spolupracovat při odvodňování území a vytváření a udržování poldrů. Kdyby spolu nespolupracovali, tak by se poldry zaplavili a Holanďanům by nateklo do dřeváků. ;-)

Již několik desetiletí je tu používán tzv. poldermodel v politice. Zaměstnavatelé, odbory, vláda a státní správa vyjednávají o pracovních podmínkách, platech a mzdách. Snaží se dosáhnout dohody a předejít stávkám. Většinou se to daří.

0 0
možnosti
MB

Bylo to super. Kam se hrabe Dvořák s Bohdalovou. Zase záhada sdělení skeče, soudruha Bureše! Jeho plamenném projevu, nikdo nerozuměl.Zasedl tedy krizový štáb - Ústavu pro jazyk český. Tým jazykovědců, aby se podařilo Babišův projev dešifrovat. Zpracovat tak, aby mu rozuměli lidé ...

Tým 30 jazykovědců, lingvistů i překladatelů - celou noc nespal. Úžasný objev! Dadaistický proslov s revolučním přístupem ke slovosledu a jazykotvorbě. Prokázáno, že v českém jazyce lze vytvořit rozvinutou větu - Bez sloves a podstatných jmen. Vše výhradně založeno na částicích a příslovcích. Stále se bádá. Smysl sdělovaného? Stále nebyl rozluštěn ...

Už je vzpomínán, i náš slovutný orientalista Bedřich Hrozný. Rozluštil písmo Chetitů. Poradil by si s tímto rébusem ? ... :-)

5 0
možnosti
PZ

jedné věci bylo rozumět dobře : My dali lidem kovid,

2 0
možnosti
Foto

ane Chudáčku, poslanci věděli, že vláda odvolána nebude, al podle mne hlavním důvodem akce hlasování o důvěře vlády bylo sebe zviditelnění, projevení názorů, kritika Fialovy vlády. Za dvacet dní budou v ČR komunální a a senátní volby - 23. září 2022. Srdečně Vás zdravím. ;-)[>-]

4 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, též Vás zdravím. :-)

0 0
možnosti
MS

My nezpívali "Až ..." - my zpívali "Zas ..." ;-) ...

2 0
možnosti
Foto

Také dobrá verze.

Některé pijácké písně se mi líbí. Velký piják však nejsem ani jsem nikdy nebyl.

0 0
možnosti
Foto

84:100.

z každé strany chybělo osm poslanců. hodili se marod, vypárovali se, nebo je to jenom náhoda ?

1 0
možnosti
Foto

Koalice si pohlídala, že jich tam bylo alespoň 100.

Některé absence (na obou stranách) byly asi dost ospravedlnitelné a nutné.

Opozice se snažila, aby dost jejich členů bylo hlasování přítomno, aby výsledek hlasování pro ni nebyl velký debakl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky