Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další člen opustil Pirátskou stranu a to protože v ní začali dominovat extrémní levičáci, podrobnosti viz zde:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ceska-piratska-strana-zastupitel-petr-daubner-odchod.A211130_121704_domaci_misl

0 0
možnosti

Zdravotnický expert Pirátů Ondřej Dostál, naštval část straníků zveřejňováním dat o očkovaných a nakažených, která si později po svém interpretují dezinformátoři. Strana bude jednat o jeho vyloučení z vládního týmu.

Článek

Právník a specialista na zdravotnické právo Ondřej Dostál byl ještě před několika měsíci žhavým kandidátem Pirátské strany na post ministra zdravotnictví.

:-/

0 0
možnosti
Foto

Když vládnutí se vším, co k němu patří a co od něj všichni ODS blízcí čekaji, premiér Fiala nezvládne, tak ho potká osud Špidly a to také není k zahození.

2 0
možnosti

Teď jsem dostal informace o Jozefu Síkelovi a jeho působení v Erste na Ukrajině v letech cca 2007 - 2010, kde byl znám u pracovníků Erste pod přezdívkou Ukrajinský kovboj. Pak přešel na Slovensko. Má řadu známých - a nejen podnikatelů.

;-D

0 0
možnosti

Aby mohli být Piráti potížisty, musely by jejich mandáty být rozhodující pro hlasování Poslanecké sněmovny. Taková situace však nenastala. I bez nich bude mít vládnoucí koalice vcelku pohodlnou většinu 104 hlasů. Myslím, že i Piráti umí počítat, takže této skutečnosti podřídí svou politiku. A i kdyby ne, ničeho nedosáhnou - výsledek voleb jim to prostě neumožňuje.

3 0
možnosti
Foto

Důvod k radosti veškerý žádný... ;-)Rv

0 0
možnosti

D10a97v11i31d 20H89o83r25á22k

16. 11. 2021 13:54

Ovšem netušil jsem, že tihle propagátoři moderních technologií jsou schopni naletět spolku STANkařům, kterým "podali" tu předvolební pomocnou ručku.

Jó, tihle STANkaři to je jiná káva, což prokázali nejen v tomto volebním výsledku, ale i mnohokráte v minulosti.

Jako zářný příklad lze uvést, že jsou tak šikovní, že se dokázali vetřít dokonce mezi lidi blízké jednomu z nejznámějších Čechů jakým je světoznámý Radovan Krejčíř. Vždyť někteří z nich a dokonce i jejich Europoslanec se radili a konzultovali různá rozhodnutí s jistým zlínským podnikatelem, který byl dokonce pravomocně odsouzen hned ve dvou případech spojených s tímto megagaunérem.

A zajímavé navíc bylo i to, že možná i dík jejich pomoci tenhle šikula nakonec ani do basy nastoupit nemusel, když se mu tehdy podařilo "prokázat" jakousi duševní poruchu.

Konečně dokumentační článeček o této zajímavosti dokonce s překrásnou fotečkou STANkaře Gazdíka, který je z toho všeho vykulený patrně víc než předsedkyně TOPky09 si každý může přečíst na adrese:

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/starostum-radi-zlinsky-podnikatel-redl-ktery-byl-odsouzen-ve/r~0a77bc44fd1511e6984a002590604f2e/

Takže tu kondolenci předsedovi vítězné koalice byste možná mohl trochu rozšířit, protože na rozdíl od poněkud naivního společku Pirátů bude mít vládní koalice ještě v kožíšku patrně pořádnou vešku.

1 0
možnosti

Bouře ve sklenici vody. Nic lepšího tam nemáte?:-)

1 0
možnosti
Foto

:-) Vláda rozhoduje ve sboru, a to většinově, nikoli jednohlasně. Pokud by se měli dohadovat, těžko by mohli vládnout. Rozhádat se ovšem mohou;-)

1 0
možnosti

J13a50n 54V12l84k

16. 11. 2021 8:47

Název pirát (řec. peiratés) je námořní lupič. Pirátství prosperuje tam, kde lze očekávat bohatou kořist. Podle toho se rozhoduje nasměrování aktivit.

1 1
možnosti

No našel jste si nějaké slovo ve slovníku a co to má společného s naší politikou?

Já našel slovo, které bylo původně užíváno pro různé kožní choroby srov. lupus, dnes hovorově výraz pro opruzení intertrigo. Taky to není s ničím zde možné spojit.;-)

1 2
možnosti

Přesně. Aneb, jak jsem kdesi četl, s Piráty se ten vládní slepenec daleko rychleji znemožní. ;-DR^

7 2
možnosti

Pochybovačům a přisluhovatelům dehonestační kampaně na Piráty jejich hlasování vyrazilo dech. I když se andrejova propaganda snažila seč mohla tak pirátstvo se ovlivnit nenechalo a hlasovalo naprosto jasně v součtu s tím, že účast byla nejvyšší je jasné, že Bartoš i ostatní v čele pirátů mají obrovskou důvěru členů. Je jasné, že Babišovi zůstali věrní už jen někteří důchodci a ti co jim na důchod vydělávají volí někoho jiného. To je rozhodně dobře, ekonomika země se nemůže řídit podle přání důchodců, pak jde vše do kytek, jak vidno.

2 10
možnosti

Jen nejásejte. Důchodců má přibývat a Piráti mají 1119 členů. Dnes sice partaje nemají tolik členstva jako "za nás", rozhodují sympatizanti, ale nezapomínejte že každá vládnoucí partaj se znemožní.

7 0
možnosti

Pane Jaroslave, není na Všem příspěvku nic k oslavě...

Nedává smysl k tomuto blogu od p.Jaroslava Chudáčka dávat karmu, natož cokoliv psát a napsat, asi bude nejlepší si nazout kopačky a jít si kopnout do některého z pirátů.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky