Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji všem za příspěvky do diskuse. Nebudu odpovídat na všechno a každému zvlášť. Jen poznamenávám, že pod výrazem "starý dobrý Miloš Zeman" nechci říct, že Miloš Zeman je starý člověk (i když je) nebo dobrý politik, ale že se po nemoci zotavil tak, že v rozhovoru s redaktorem Frekvence 1 se dle mne choval stejně jako dříve. Dokonce v něčem i lépe, dříve vypadal a zněl unaveněji.

Výraz "starý dobrý Miloš Zeman použil nejen redaktor Frekvence 1 a já, ale i předseda ODS Petr Fiala, viz ""Byl to starý dobrý Miloš Zeman, jak ho znám,“ řekl po hovoru Fiala."

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/petr-fiala-videokonference-prezident-milos-zeman.A211106_111732_domaci_imat

1 0
možnosti
Foto

Oprava-upřesnění:

... že se zotavil tak ...

Vypouštím "po nemoci", nemocný je asi stále.

0 0
možnosti

Při vší úctě k osobě prezidenta Zemana mi některé jeho vyjádření připadaly dost pod čarou. Tak např. naříká, že se novináři netrefili s předpovědí výsledků voleb a nazývá je proto prolhanými. Takhle by se prezident neměl vyjadřovat. Media dělají průzkumy a obraz veřejného mínění nezávisle na vládních institucích a zdaleka to neznamená, že je vždy všechno přesně předvídatelné a měl by se smířit s tím, že máme jako jinde rozdělené instance a tak je to správné.

I když by měl být jako prezident nestranný a neměl by se vměšovat do politického dění, musel kritizovat právě Stranu Zelených, kteří se nedostali ani nad 1%. Gól do vlastní branky? Navíc v dobu konání Světové klimatické konference. Mimochodem na západě už pomalu může být koupě elektroauta výhodnější než investice do vozidla s původím pohonem, o tom asi p. Zeman nebude také dostatečně informovaný.

2 0
možnosti

Stary?

Jak pro koho.

Dobry?

To budete muset pane Chudacku vysvetlit jak jste na to prisel.

5 0
možnosti

Měl jsem vás za rozumnějšího.Rv

7 2
možnosti
Foto

Ano, byl to starý dobrý Zeman. Během rozhovoru několikrát zalhal stejně jak to dělal dřív. :-)

11 3
možnosti
Foto

Traduje se, jak je Zeman chytrý. Kdyby tomu tak opravdu bylo, věděl, by jak alkohol a kouření škodí a omezil jejich spotřebu.

1 0
možnosti
Foto

U nebeské brány: nepil jsem, nekouřil jsem, jedl jsem zdravě, neběhal jsem za ženskýma, nemluvil jsem sprostě. A co si z toho života měl?

5 0
možnosti

To je zajímavé, jak si tenhle rozhovor každý vykladá podle svého. Pan bloger je spokojen s "kritikou Halíka". Ale to nebyla kritika, bylo to obvinění, že Halík mu přeje smrt, což je podle Zemana pro katolického kněze typické. Tak nevím: Halík, řekl, že Zeman už zemřel a jeho okolí mu to neřeklo. -Což je takový morbidní vtip, asi typický pro lidi, co se pohybují kolem pohřbů a ve studených chrámech, ale sotva je typický pro katolické kněze, moc jich neznám. Čili bonmot, který by mohl Zeman jako milovník bonmotů ocenit, ne?

11 0
možnosti
Foto

Halík pronesl myšlenku, že Zeman zesnul. Protože je známo, že přání je otcem myšlenky, dá se z toho usoudit, že by mu smrt mohl i přát.;-)

4 9
možnosti

J73a47n 82K55y41š89k51a

6. 11. 2021 15:21

Asi jste si nevšiml několika "zmateností" pana presidenta, které předvedl v tak krátkém rozhovoru:

a) ... v Parlamentu je devět ?!? politických stran (škoda, že si je redaktor nenechal vyjmenovat)

b) .... máme kancléřský systém ?!?

c) .... média před volbami prognozovala vítězství Pirátů ?!? (tak leda v dubnu)

Inu, starý "dobrý" prezident.

Ale jedno je jisté: definitivní rozchod s Babišem, (viz náhlé sympatie k programu ODS, Babišův útok na Mynáře Zeman chápe jako podraz). A to není vůbec špatný výsledek.

11 3
možnosti

Tak to asi nedáváte pozor - a jak říkal VK : Zeman ještě 5 minut před smrtí, bude mít víc rozumu než ......

Ti Piráti skutečně jednu dobu vévodily volebním odhadům.

viz: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/politika/jeste-jsme-se-poradne-nenadechli-reaguje-bartos-na-kritiku-k/r~9b97e398e4ba11eb8fa20cc47ab5f122/

Ve sněmovních volbách v roce 2021 podporovali Starostové pro Liberecký kraj volební koalici Piráti a Starostové. Nejvýše postaveným členem SLK na koaliční kandidátce v Libereckém kraji byl na 3. místě Jan Berki. Koalice v kraji skončila na 3. místě s 21,37 % a získala 2 poslanecké mandáty. Zvolenými poslanci se stali lídr kandidátky Jan Farský a díky preferenčním hlasům i Jan Berki.

Možná že i ti bezpartijní, kteří jsou na kandidátkách různých partají a klubů, se v tomto výčtu počítají také samostatně.

;-)

1 0
možnosti

J27i50r66i 15B47o39r

6. 11. 2021 15:21

Vy jidržet měsíc nekouřit na ARO, tomu se říká pevná vůle.;-D

5 0
možnosti

J95i84r43i 57B15o98r

6. 11. 2021 15:22

Vydržet

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky