Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Každopádně někdo chtěl sejmout Prymulu, a to se zdá se povedlo.

2 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu a komentář.

Nejsem si jist, že to byla léčka na Prymulu, aby ho někdo odstranil, ani to však nevylučuji. V každém případě nechápu, proč v noci někam chodil a nevyřešil to rozhovorem telefonickým nebo přes Skype. Nebo až následující den jednáním na jeho ministerstvu nebo v budově Poslanecké sněmovny.

0 0
možnosti
Foto

Možná to je všechno jinak. Miliardové kšefty jsou už dohodnuté a jako ministr, by byl Prymula pořád pod dohledem. Takhle může v klidu zrealizovat své zisky. Není nic snadnějšího sehrát takové malé divadélko.

3 0
možnosti
VB

Úřední věci se nemají projednávat v soukromých podnicích, natož v užší vazbě na podnikatele; z informací Respektu si lze přečíst, kdo z vlivných kdy navštívil tento podnik všeobecně označovaný jako pro miliardáře či kmotry. Můžeme pochopit, že někdo ze zúčastněných byl znaven, potřeboval kafíčko, přitom třeba ještě něco pracovně doladit - jenže ve vrcholné politice se někdy hodně platí, nejen hostinskému, zvláště v době covidu, kdy u nás denně umírá dost lidí navíc. Oko novinářů chytilo tentokrát možná člověka, který se dnes více hodil do vedení MZ, jiní, třeba daleko horší, unikli. Zůstává tu ale fakt, že premiér této země má sám poněkud máslíčko na hlavě, a když už nectí vyšší politic. kulturu - odstoupit z funkce do vyšetření podezření vůči jeho osobě, měl aspoň nabídnout zkvalitnění českého zákona ke střetu zájmů, aby byl na úrovni zásad EU.

0 0
možnosti

Když jsem o té blamáži slyšela v rádiu, měla jsem stejné pocity jako ty, které pak přešly tak trochu do vzteku. Fakt už tady není nikdo solidní? Pro mě byl poslední J.Kubera.

A to místo, kde se to odehrálo, dává záminku, myslet si, že šlo o nějakou levárnu. Jinak to mohli řešit, jak píšeš.

Ale jedno dobré jsem na tom pro sebe našla. Že jsi, Jaroušku, napsal. Dlouho jsem Tě nikde neviděla, a měla obavy, jestli nejsi nemocný. Teď se mi ulevilo:-))

1 0
možnosti
Foto

Maruško, nemocný nejsem. Jsem zdravý a vzhledem k okolnostem se mi vede celkem dobře.

1 0
možnosti
PP

P26a65v45e91l 64P96o77n49e60c

23. 10. 2020 13:51

> Prymula a Faltýnek udělali chybu

I když to vypadá na pochybení obou pánů, tak před vynesením soudu bývá dobrým zvykem vyslechnout všechny zúčastněné strany, nikoli jen bulvár ;-)

7 0
možnosti
Foto

Souhlasím.

Mně je hodně divné, že Prymulu při příchodu a odchodu někdo vyfotil a předal to Blesku. Skoro to vypadá, že to byla léčka na Prymulu. Ale, kdo ví, jak to bylo.

8 1
možnosti
Foto

Prymula a Faltýnek neudělali chybu, ale pouze ukázali, co jsou zač.

7 0
možnosti
Foto

Touto chybou ukázali, co jsou zač. Chyba to však byla.

1 0
možnosti
Foto

Jste velmi tolerantní osoba. :-)

2 0
možnosti

Technická poznámka: šéfem poslaneckého klubu ANO je Faltýnek, ne Hamáček. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky