Diskuse

Babišov

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-) ..........Vy si pane autore myslíte, že ti co tu od sametáku zatli sekyru 1,6 bil. to dělali výborně? Máte opravdu divné hodnocení ! Víte, proč tak všichni proti Babišovi jedou? KOnec rozkrádaček ! KOho byste si představoval, jako premiéra? Kalouska, Fialu, Gazdíka? Svěřte se mi, prosím !

0 1
možnosti
Foto

Stando, myslím si, že jste si pozorně nepřečetl, co jsem napsal. Přečtěte si prosím Vás můj článek ještě jednou. Kde Babiše nějak divně hodnotím? Dáváte mi do úst závěry, které jsem neudělal.

Já Babiše nijak nekritizuji. Kritizuji spíš to, co se děje ve Francii, Itálii i Španělsku, velkou zadluženost atd. A nekonečně se vleknoucí Brexit.

Andreje Babiše z legrace navrhuji jako vůdce Evropy a řešení všech těchto problémů. Asi jste nepochopil, že jde o satyru a vtip. Zmiňuji sice ty slavné Babišovy koblihy a to, že říká, že chce stát vést jako firmu. To přece řekl, možná i říká.

Ty koblihy až tak za špatné nepovažuji. Stále jsou lepší než donuty nebo ideologické kecy některých politiků. V NL některé strany během kampaní rozdávají třeba jablka. To jsou maličkosti, jde jen o symbol. A vést stát trochu jako firmu dle mne špatné není. V Nizozemsku byl před zhruba 20 lety celkem dobrý pravicový premiér Lubbers (pravicový liberál), původem velký podnikatel z bohaté podnikatelské rodiny (během premiérování předal svoje firmy nějakému fondu, aby je udržoval). Lubbers nepoužíval termín "vést stát jako firmu", ale používal termín "no nonsense" politika (politika bez nesmyslů), tím myslel například politiku bez politikaření a bez extrémních ideologií. A byl jako premiér velmi úspěšný.

Mějte se pěkně.

1 0
možnosti
PH

A ty krásný písničky, co bychom zpívali: Babiši milý, za tebou teď jdeme, k ničemu už nejsou chytré knihy - lidi nespěte, ale jenom bděte. Celý svět se spojí do koblihy.

1 0
možnosti
Foto

Myslím si, že Andrej Babiš je pragmatik a o takovéto oslavné písně by moc nestál. I když takoví patolízalové by se jistě našli.

Andrej by byl moc rád, kdyby stát jím vedený jako firma i jeho firma prosperovali. Jeho koblihy by nechal vyrábět i v Číně. Ty by se pak zmrzlé do celého světa vyvážely pod názvem "jediné pravé Babišovy koblihy". V USA by z trhu vytlačily nechutné přeslazené Donuty. :-)

2 0
možnosti
VE

S Babišem by musel vládnout i Zeman, který by mu diktoval, jakou má dělat politiku

0 2
možnosti
Foto

Já bych Andreje Babiše nepodceňoval. Babišov by vedl jako firmu a Zemana už by nepotřeboval.

2 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky