Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V noci na dnešek 21.5.2017 cena bitcoinu překonala 2000 US $ a 1800 eur.

0 0
možnosti
Foto

11. května 2017 cena bitcoinu stoupla až na 1720 eur. To je dosavadní maximum jeho ceny.

Pak došlo k dlouho očekávané korekci kurzu. Cena bitcoinu klesla a zatím stále klesá. Nyní je zhruba 1520 eur. Pokles je zatím méně než 15 procent, což není moc vzhledem k vysoké volatilitě bitcoinu a obrovskému vzrůstu jeho ceny v minulém týdnu a minulém měsíci.

0 0
možnosti
Foto

Cena bitcoinu opět stoupá, nyní je zhruba 1570 eur. Takže teď je možná vhodná doba bitcoiny nakoupit nebo dokoupit. I když garanci, že tomu tak je, nikomu pochopitelně dát nemohu.

0 0
možnosti
Foto

Cena bitcoinu překročila v noci na dnešek 1500 eur a dále stoupá. Viz například:

https://bitcoin.nl/

https://www.bitcoin.de/en/market

0 0
možnosti
Foto

Po závratném stoupání posledních dnů by mne nepřekvapil následný propad ceny. Stromy nerostou do nebe a burzy po prudkých vzrůstu cen zpravidla trochu nebo více klesají. Avšak kdo ví? Bitcoin je bitcoin. ;-) Dolar, jen a euro jsou pouze dolar, jen a euro. ;-) Natož koruna, neříkám to rád, ale je to tak. :-(

0 0
možnosti
Foto

:-) Přesně tak, k radosti všech bitcounů. :-)

Včera se průměrná cena vyšplhala na 1463 eur. Pak se však propadla až na 1319 eur. Nyní však už je 1457 eur, téměř zpět na maximální ceně všech dob, která byla dosažena včera. Propad na směnárně Bitcon.de však byl menší. Tam roste a propadá se cena bitcoinu vždy pomaleji, protože to není v pravém smyslu burza, ale bankou administrovaná směnárna. Což má mnoho výhod pro její zákazníky.

Jsem malý hráč. Jako matematikovi a informatikovi se mi bitcoin líbí a tak si s ním jako důchodce, který nemá mnoho povinností, za poměrně malý obnos hraji. Měl jsem ve zvyku, nakupovat, když cena klesla, a prodávat, když cena stoupla. Teď však musím tuto strategii opustit, protože již tři týdny cena především roste, jen během dvou dnů v tomto období klesla. Takže prodávat je nemoudré, i když mě občas svrbí ruka. Musím si však hlídat, zda nedojde k velkému propadu. To vidím nejprve na bitcoin.nl. Na Bitcoin.de k propadu dojde vždy o něco později. To hlídání mne však nebaví. :-)

1 0
možnosti
Foto

Cena bitcoinu se již vyšplhala na +- 1380 eur. Za posledních 24 hodin stoupla o 5,3 procenta. Za poslední týden o 16,3 procenta.

0 0
možnosti

Dle mého názoru jsou spekulace s bitcoinem v podstatě hra - záleží kolik lidí a kolik peněz se do hry zapojí. Pokud důvěra přetrvá, pak se dá očekávat růst ceny bitcoinu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS