Diskuse

Číňané slaví 1. máj nákupem bitcoinů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Průměrná cena bitcoinu dle https://bitcoin.nl/ teď kmitá mezi 1 306 a 1 320 eury. Cena na http://www.bitcoin.de se již vyšplhala na 1 275 eur.

Pro jistotu poznamenávám, že to nijak negarantuje, že se kurz během hodiny nepropadne, i když to neočekávám.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavý článek, možná vysvětlující růst ceny bitcoinu a etheru v minulých dnech. Nejistoty ve světě způsobují poklesy fiat měn a růst ceny alternativních měn.

https://techcrunch.com/2017/04/28/bitcoin-and-ether-prices-hit-all-time-high/

0 0
možnosti
Foto

Podle mě se Bitcoin stává alternativní měnou, čím dál více používanou ke směně. Je jasné, že vzhledem k omezenému množství, je Bitcoin silně podhodnocen. I když jeho cena roste, dnes je to myslím 33000,- Kč za Bitcoin, je to stále málo. Pokud Bitcoin přežije přechod na nový způsob dělení bloků, můžeme očekávat jeho cenu kolem 1mil. Kč. Zde odborníci vidí strop a kolem této ceny by měl Bitcoin oscilovat ? Úkolem burzy je tedy najít jeho cenu tak aby odpovídala reálné poptávce. Je to období, kde se bude, na této kryptoměně, několik let více méně jen vydělávat. R^

1 0
možnosti
Foto

Díky za rozumný a fundovaný příspěvek. Souhlasím s Vámi.

PS. Před chvílí dosáhla průměrná cena bitcoinu dle bitcoin.nl na směnárnách dokonce 1 286 eur, pak klesla na 1 269,13 eur v tomto okamžiku. Před 24 hodinami byla tato cena 1 207 eur/1 btc. Je to veselý 1. máj pro všechny bitcouny. :-) I když sám si myslím, že peníze lidi šťastné nedělají jsou jen prostředek ke štěstí.

Na bitcoin.de, která se pohybuje pomaleji a méně osciluje je cena nyní 1 240 eur/btc.

PPS. Pochopitelně se cena asi zase na čas propadne. Hrozí tu také riziko, že kdyby se bitcoin business a bitcoin jako alternativní měna skutečně rozjel, tak jak píšete, že zasáhnou některé mocné státy proti němu.

0 0
možnosti
Foto

Dělejte, vážený, hlupáky z někoho jiného.

Podle vaší oscilace, na 1 bitcoinu by Čínan vydělal v průměru 14€. Kolik by jich musel nakoupit, aby se to vyplatilo?

Netřískejte s námi o zem a nesnažte se vzbudit dojem, že jde v Číně o něco masového. Kolik těch opravdu bohatých do toho opravdu jde z těch co na to mají a smějí?

Kdyby TOHLE pofiderní virtuální kšeftování mělo skutečně charakter "lukrativního byznysu", jak se tu neustále snažíte lidem vnutit, pak by už dávno tohle vše měli pod kontrolou Američani a Rusové.

Rv

1 1
možnosti
Foto

Nemůžete dostat pod kontrolu něco co není centrálně distribuováno a kontrolováno. To je právě hlavní výhoda Bitcoinu, že není navázán na žádnou centrální banku ani politické spekulace. Takže vaše tvrzení, které je mylné, spíše reflektuje fakt, že nechápete co to Bitcoin je.

1 0
možnosti