Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pokud vím, tak tak TPP nikdy nevstoupila v platnost, protože ji zatím kongres neratifikoval a ani k tomu nebyla vůle.

Takže nevím, proč to jásání.

0 0
možnosti
Foto

V článku, na který odkazuji, doslova stojí:

"Trumpův pondělní krok je spíš formální, protože americký Senát TTP neratifikoval. Podle agentury AP experti ani neočekávali, že by horní komora Kongresu TTP ratifikovala, protože mezi Američany panuje obava ze ztráty pracovních míst."

Nejásám nad tím, že Trump zatrhl TTP. Píši, že se mi líbí, že Trump je upřímný a říká to, co si myslí, a že je důsledný a dělá to, co říká. Nelíbí se mi politici, kteří před volbami něco říkají a slibují a po volbách dělají něco jiného.

0 0
možnosti
Foto

zatím neudělal prakticky nic ze svých slibů. Pouze škrtal perem.

0 0
možnosti
Foto

Během čtyř dnů od inaugurace se toho asi ani víc udělat nedalo. Všechny dosavadní škrty však byly v intencích toho, co před volbami říkal.

Nejprve zruší všechny Obamovy dekrety, které se mu nelíbí a kterými Obama obešel kongres. Pak změní nebo zruší smlouvu s Kanadou a Mexikem a navrhne a v kongresu prosadí nové zákony. To bude minimálně pár měsíců ne-li let trvat.

0 0
možnosti
Foto

tak proč ty oslavné ódy???

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky