Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky by se mi to tak líbilo - zvlášť pokud by se všechny 3 ukazatele objevily na seznamu článků (ke kterému pořád ještě nepřiprogramovali seřazení podle posledního dne). Ale nedělám si iluze... :-)

2 0
možnosti
Foto

To je dobrý nápad přidat ty tři ukazatele na seznamy článků. R^

Nechápu však, co myslíš tím "ke kterému pořád ještě nepřiprogramovali seřazení podle posledního dne". Já seznamy článku, jak článků jednotlivých autorů, tak všech článků, tak všech článků uvnitř rubrik vidím vždy seřazeny od posledního dne a uvnitř dne od nejmladšího k nejstaršímu.

1 0
možnosti
JM

J72a21n 79M66a39t23ú59š

11. 5. 2015 16:42

Tak takhle kontroverzní, negativní blábol jsem ještě nečetl. To je opravdu na negativní karmu.

0 3
možnosti
Foto

No vidíte a já si to přečetl a problém nemám. Vy někde nějaký svůj povedený článek nebo názor publikovaný máte? Rád bych se s ním seznámil, znáte to , člověk se rád podívá na skvělé výtvory:-)

3 0
možnosti
JH

Nevím, proč si s tou karmou, případně antikarmou lámat hlavu. Dobrý autor  sám ví, zda něco napsal dobře. Pokud chce kdokoliv, cokoliv ostatním sdělovat, měl by je zaujmout a to nikoliv jen senzačním titulkem. Nikoliv nějaká pofidérní karma, ale návštěvnost jednotlivých blogů je to důležitější měřítko... 

Pryč se sociálním inženýrstvím!

1 0
možnosti
Foto

Pane Havránku děkuji Vám za návštěvu a příspěvek do diskuse.

Hlavu si s karmou ani s antikarmou lámat jistě nemusíte. Pokud však tu existuje pozitivní karma, tak by zde dle mne měla být i negativní karma.

2 0
možnosti
MJ

Ne. To by byla likvidace "zápornou karmou" bloggerů s názorem nekonformním se stávajícím "povoleným trendem".

1 0
možnosti
Foto

Váš příspěvek nechápu.

Nekonformní blogeři přece často mají dost vysokou pozitivní karmu. Případná vysoká negativní karma by nekonformní blogery přece nijak nelikvidovala. Jen by ukázala, že ne všichni s nimi souhlasí. A na tom přece není nic špatného.

3 1
možnosti
LN

....je to dobře promyšlené.....R^..ale

...zatím se neudělalo pro zlepšení blogového prostředí ani ono pověstné Ň....mnoho ještě nehotových příspěvků mi dá lnenávratně mizí v p...ardubicích.....když se zrovna rozroluje záložka regionů....takže si myslím.....že tato vaše aktivita....půjde rovněž do p...ardubic....:-/

5 0
možnosti
Foto

Díky za příspěvek. Uvidíme, jak se to zde na blozích vyvine a jak to dopadne.

0 0
možnosti
Foto

Pojak jsi to Jardo skoro až vědecky, ale problém s tím celkem nemám...jen kontraverzní téma je také téma se subjektivním pohledem....a tak vezm třeba povídky, fotoblogy, pezie...tam je prostor pro antikarmu poněkun menší, což by jejich autory do jisté míry zvýhodňovalo...si myslím.:-)

2 0
možnosti
Foto

No jo, články v rubrice povídky, fotoblogy poezie apod. teď mají zpravidla menší čtenost a karmu než články o politice. A to není moc spravedlivé. Když někdo napíše, že Zeman, Kalousek, Němcová, Schwarzenberg apod.. je hloupý a nemožný, tak je čtenost a karma často vysoká, ačkoliv tyto články toho už moc nového neříkají.

3 0
možnosti
Foto

PS: Na svém portálu jsem zavedl kladné i záporné známkování a je to úplně v pohodě. Pro jednu ze statistik ty plus a minus sčítám absolutně a porovnávám s počtem přečtení. Tím vyzvedávám kontroverzní články.

4 0
možnosti
Foto

Už jste si, pane kolego, někdy koupil 10 kg hrachu s zkusil jím metat proti zdi? Garantuji, že zeď vydrží a ani to s ní nepohne! R^

2 0
možnosti
Foto

R^R^R^ 

V článku jsem zmínil, že neočekávám, že admini negativní karmu brzo zavedou. Jsou však portály, kde nezávislé pozitivní a negativní reputace existují, např. youtube. Tento portál je velmi úspěšný a navštěvovaný.

PS. Avšak jedna tuna hrachu metnutá najednou proti zdi by dovedla udělat div. ;-D

2 0
možnosti
FS

Souhlasím. Ale musí vám být jasné, Jaroslave, že se to nikdy nestane. Vždyť ještě ani není opraven ten binec po nedávných změnách. To byste po nich chtěl moc.

8 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Časem, po opravě současného systému, by negativní karmu mohli zavést. Uvidíme, jak se to vyvine. Napsal jsem, co si o karmě myslím, chtěl jsem vyvolat diskusi a nikomu nic nevnucuji.

2 0
možnosti
Foto

Zapomínáte na osobní rivalitu mezi některými blogery a diskutujícími, kteří i v diskusích s oblibou mínusují jen podle jména, dokonce i když dotyčný napíše názor, se kterým mínusující v jiném vlákně souhlasí. 

Pohnutky k plusu i mínusu mohou být velmi různé, takže pokud bychom bažili po objektivním hodnocení článku, potažmo autora, stejně se k němu nedobereme.

Jestli by nakonec nebylo nejlepší "karmu" nebo libovolné jiné "líbítko" úplně zrušit. Ovšem někteří čtenáři holt asi předvýběr ostatními ve formě "karmy" potřebují. Asi proto tu je.

2 0
možnosti
Foto

Martino, díky Vám za návštěvu a příspěvek do diskuse.

Souhlasím s tím, že karmu by možná bylo nejlepší zrušit vůbec. To by však byla dle mne škoda. Ona ta karma něco říká, jak o článku tak o karmujících. Je to jako v politice. Můžeme nadávat, že do druhého kola voleb se dostali dva vulgární křupani, z nichž ten lidovější celkem logicky vyhrál. Měli bychom se však hlavně pozastavit nad tím, proč se tam právě tihle dva dostali.

Pokud však existuje pozitivní karma, tak by dle mne měla existovat i negativní karma. A to by dle mne bylo nejlepší.

I v politice je možno zavést negativní hlasy. Volič může dát někomu hlas a také dát někomu antihlas, že toho by určitě nechtěl. Takto se vyloučí jako vítězové velcí populisti, kteří mluví a slibují hezky pro část obyvatelstva.

3 1
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky