Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman svým výrokem prý mířil na Hitlera, viz

http://zpravy.idnes.cz/slovy-smrt-abstinentum-a-vegetarianum-zeman-miril-na-hitlera-pt8-/domaci.aspx?c=A150227_114556_domaci_kop

Trapný Zeman a trapný Ovčáček, který ho obhajuje. Prezident by se měl umět dostatečně přesně vyjadřovat a měl by se teď pořádně omluvit a ne se dodatečně vymlouvat, že mířil pouze na - již mrtvého - Hitlera. Řekl to v množném čísle: "smrt abstinentům a vegetariánům".

Dle mne to jen potvrzuje to, že Zeman je frustrovaný člověk, který si své frustrace (vědomě či podvědomě) vybíjí ve verbální agresivitě. A pak se jen trapně vymlouvá. A za pár dní udělá nový trapas. Hanba mu i Ovčáčkovi.

1 0
možnosti

Jaroslave, takhle to dopadá, když si někdo o sobě myslí, že ať řekne, co řekne, je třeskutě vtipný (a ti, co ho obklopují, kývají jako ovčáčkové).:-)

Za blog R^

2 0
možnosti
Foto

Marie, díky Vám za návštěvu a příspěvek do diskuse. R^

1 0
možnosti
Foto

Inu, rýpnout si do lidské jednoduchosti, to je neodpustitelné.;-O8-o;-€Ale leckdy těžko odolat. Na hradě i v podhradí;-D

P.S.: tím nemíním to, zda je kdo vegetarián, či abstitnet. Ale to, jak kdo chce, či je schopen co vnímat a pochopit. O to jde. I tomu M.Z.. Nahodil, a opět hafo mřenek i kdejaký sumeček, jelec, ergo i ..bec zabrali.:-P

2 0
možnosti

Rýpnout si do jednoduchosti prezidenta, který nás má reprezentovat, je ale myslím odpustitelné.

3 0
možnosti

Pravidla diskuze bohužel nedovolují přesně identifikovat příčinu Zemanových výroků..:-/

0 0
možnosti
Foto

jde o naprostou kravinu, kterou Babišovsko-Bakalovský a kdoví čí ještě, tisk s gustem rozmazává jako smrduté lejno, Zeman je pro ně jako osina v zadnici, tak mu to prostřednictvím svých médií dávají sežrat i při té nejpitomější a nejbezvýznamnější  příležitosti. Pro vaše duševní zdraví je vhodné si toto uvědomit a tyto voloviny ignorovat, jinak se zařadíte do jedné řady s trapčíky, kteří pískají na rozdané píšťaličky a mávají rovněž obdrženými červenými kartičkami, kdykoliv jim nějaký manipulátor dá znamení.

4 1
možnosti

Otázkou ovšem je, kdo nebo co nutí Zemana k tak trapným výrokům. Vždyť jsou to zbytečné hloupé plky, bez kterých by se mohl obejít..

6 0
možnosti

J39a52r35a 67R45a66n48k

26. 2. 2015 4:11

Karma, ale ve skutecnosti je ten pan politovanihodny a jeho lekar je neschopny:-(

2 1
možnosti
Foto

Nevím, jak jste to s tím lékařem myslela. Miloš Zeman je právně vzato dospělý a asi hodně svéhlavý člověk. Na svéhlavosti v principu, pokud se to s ní nepřehání, není nic špatného. Nikdo, ani jeho lékař, však asi nemůže příliš ovlivnit jeho chování. To u Zemana asi není možné.

2 0
možnosti

Vy musíte mít smutný život, člověče...Tomuhle se říká typický suchar bez špetky smyslu pro humor  a nadsázku. To vaše neustálé hledání výroků Zemana, kvůli kterým byste si do něj mohli kopnout, je trapné.

9 9
možnosti

Myslíte, že všichni lidé mají rádi stejný druh humoru? Já třeba znám lidi, kteří mají smysl pro humor a typická americká rodinná komedie je pro ně utrpením při němž neví, čemu se ostatní smějí.

6 0
možnosti

Jedním slovem - BURAN. A nemyslím ten ruský raketoplán.

6 4
možnosti

Máte pravdu. Už jsem to tady navíc psal. Používat v dnešních tragických dnech bonmot se slovem "smrt" (ač v nadsázce) je z úst státníka ubohé. Dnes je namístě vyvěsit na hradě černou vlajku, udržovat pietu a zachovat klid zbraním. On to nedokáže. Je to nadutý a sebestředný šašek.

15 3
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky