Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rychlý růst ceny bitcoinu pokračuje, růst ceny se dokonce zrychlil. 8. října 2013 – v okamžiku publikace tohoto článku – se 1 bitcoin na Bitcoin_de prodával za zhruba 93 eur. 13. listopadu 2013, v 19:20 jeho nákupní i prodejní cena na Bitcoin_de byla vyšší než 294 eur/BTC. To znamená, že za pouhý 1 měsíc a 5 dní bitcoin stoupl v ceně o 201 Eur a o 216%. Neuvěřitelné, ale je to tak!

0 0
možnosti
Foto

Kurz bitcoinu na Bitcoi_de (ale i na jiných směňárnách) v minulých dnech rapidně stoupal. Viz dodatek, který jsem na konci tohoto článku právě připojil.

0 0
možnosti
Foto

Cena bitcoinu rapidně stoupá. Kdo si okamžitě po publikaci tohoto mého článku 8. října na Bitcoin.de otevřel účet a něco bitcoinů koupil, ten vydělal.

8. října 2013, v den publikace článku, stál na Bitcoin.de 1 BTC zhruba 93 eur. V tomto okamžiku, 16.10.213 10:58 se prodává za zhruba 107 eur. Zisk 15 % během 8 dní!

0 0
možnosti
Foto

Kdo, se na Bitcoin.de chce podívat (viz link v článku), tak upozorňuji, že dnes od 10:00 do 12:00 hodin našeho zimního času je na tomto serveru plánována údržba. Od 12:00 by vše opět mělo fungovat normálně.

0 0
možnosti
VP

Vzhledem k pádu Silk Road bych si nedělal iluze, že cena Bitcoins se udrží.

1 0
možnosti
MH

ale udrzi, protoze bitcoin jiz prijmaj nektere aukce. Jinde se pouziva jako drobny prispevek treba za clanek a pod. Nekdo zas to bude pouzivat treba kdyz mu hrozi exekuce, jelikoz na to tezko exekutor skoci. I kdyz dnes kdovi, protoze dost smenaren chce overeni pomoci OP a nejakeho vyuctovani. Pokud i pres to byl odriznut napr vladou, bankama. Mohou ho lide nadale posilat mezi s sebou. Silk Roud byl jen market nic vic. Bitcoin byl vymyslen dokonaleji nez aby ho polozila nejaka vlada, FBI, ci nejaky Silk Roud. Nehlede na to ze dalsich podobnych jako je SR stale funguje a fungovat bude. Cim vic lidi ho pochopi a bude tomu verit, tim mene budou podporovany banky a tenhle system ze kterymu je jiz dnes hodne lidem spatne ;-O

1 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky