Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

8-o pro mě to je tak složitý a vzdálený, že zůstanu u standartní měny...dám šak karmu...za informci, že něco takového vůbec existuje.:-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji především za příspěvek do diskuse, ale i za karmu. :-) Už jsem se bál, že se v této diskusi budu bavit sám se sebou. :-) Už mě to tak přestávalo bavit. :-)

Myslím si, že právě Vy byste to zvládl. Vydáváte tu moc pěkné fotoblogy, takže s počítačem dostatečně pracovat umíte. Např. práci na Bitcoin.de, viz link, který jsem uvedl v článku, byste jistě snadno zvládl. A s Bitcoin.de si člověk klidně může vystačit, Multibit a Mt.Gox jsou také prima, ale jsou jen na něco dobré a nejsou k práci s bitcoiny nezbytné.

0 0
možnosti
Foto

Teď je asi vhodný čas bitcoiny kupovat.

Na skoro všech bitcoinových směňárnách za poslední 2 hodiny kurzy bitcoinů klesly, v eurech o 2 - 4 eura. Viz např.

http://www.bitcoinspot.nl/menu-wisselkoersen/bitcoin-wisselkoers-euro.html

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky