Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkně vychytralé: aby Vám posílali lidi zlomky BTC.

Upřímně to nedoporučuji. Ať se autor snaží si nahrabat bitcony sám :-P

A Vy nějaké autorovy články na toto téma nepotřebujete. Stačí prostě googlovat. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jistě, není ode mne hloupé, si nechat za články - a ještě k tomu předem :-) - platit. Nemluvil bych však o vychytralosti. 

Jsem vpodstatě opatrný člověk a nemám rád zbytečná rizika. Články o bitcoinech sleduji již delší dobu. V květnu proběhly nizozemskými médii články o tom, že jeden podnik vyplácí peníze na dovolenou svým zaměstnancům v bitcoinech a oni s tím po váhání souhlasili. To byl pro mne signál, že bitcoiny asi prorazí. Za menší částku jsem trochu bitcoinů v několika krocích koupil a získal zkušenosti, jak a kdy je kupovat a prodávat, a jak je ukládat. O tyto zkušenosti bych se rád s čtenáři podělil. 

Kupovat bitcoiny je z mnoha důvodů riskantní věc. Myslím si, že čtenářům mohu poradit, jak to nejlépe dělat, a za to si klidně nechám předem trochu málo zaplatit.

0 0
možnosti
Foto

Právě jsem si všiml že na mou v článku uvedenou btc adresu dorazila 0,01 BTC. Vřele děkuji tomuto sponzorovi a těším se na zbývajících 0,99 BTC. 

:-) ale legraci si nedělám.

0 0
možnosti

To je ale uplne nesmyslne straseni, ze se vetsina obyvatelsta ocitne pod hranici minima. To je nesmysl. Na polich se urodi zhruba stejne, lidi nebudou jist min. Dale se budou oblekat, bydlet. Nebo si snad myslite, ze kdyz FED natiskne par miliard, tak lidi na vesnici prestanou obdelavat pole a zacnou hladovet ?

0 0
možnosti
Foto

Nenapsal jsem, že se většina obyvatelstva dostane POD hranici minima. Napsal jsem doslova toto: "Hrozí, že střední vrstva bude decimována a až na relativně velmi málo multimilionářů a multimiliardářů a málo jiných vyjímek se velká část obyvatelstva dostane na hranici životního minima."

Stejně jako za válek a jiných krizí, obyvatelstvo na venkově, které je schopno si vypěstovat vlastní obživu na tom bude relativně dobře. Např. během minulé války lidé z měst jim nosili, co mohli, za trochu chleba, brambor, vajíček atd. 

Strašit nechci. Jen varuji a zmiňuji alternativu pro inflační měny. 

Uvidíme, jak se to vyvine a dopadne.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS