Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když bylo jasné, že nebude prezidentem, sponzoři zmizeli. Teď když bude MF tak se zase objeví. Tohle není sponzoring, tohle je čistá zlodějna.

4 0
možnosti
Foto

Pokud to tak skutečně proběhne, tak jde o korupci a ta by měla být trestná.

1 0
možnosti
JH

J18a82n 57H40l30e59d52í47k

8. 7. 2013 16:31

mám dojem, že celá akce leden--červenec 2013 je výsledkem spolupráce ruských agentů a čs komunistů, přesně rozplánováno, akce v době, kdy lidé přece jenom začali více myslet, že levice stále více lže a manipuluje, načasováno na volbu Zemana, jeho hrátky a slovní pastičky před kamerami se Swarzenbergem, který naivně sedl Zemanovi na lep z Beneš. dekretů, Hackenkreuzů na zámku, vyhazovem vdovy z bytu atd atd Zatím to vezme poskok Rusnok se zkrachovaným dlužníkem Fischerem a několika hrabivými úředníky, aby je vystřídalo zdravé pokrokové jádro dělnické třídy, myslím, že se soudruzi mohou těšit

0 0
možnosti
Foto

Díky za příspěvek do diskuse. Zpravidla na konspiranční teorie nevěřím. I tato Vaše teorie se mi zdá být přitažená za vlasy.

Jmenovat dlužníka Fischera, který během své prezidentské kampaně očividně špatně hospodařil a např. vydával za reklamu peníze, které neměl, mě však velmi překvapilo. Také mě napadla konspirační teorie: "Jde o to, aby vláda byla tak špatná, že i pravice bude hlasovat pro rozpuštění parlamentu a nové volby, i kdyby je měly vyhrát ČSSD a KSČ". Tuto konspirační teorii jsem však zavrhl. 

To se v ČR nenajde jeden dobrý a schopný ekonom a finančník, který by se na max. 1 rok jako ministr financí obětoval? Zřejmě ne.

0 0
možnosti
JV

Pro budoucího ministra financí se jistě najde dostatek sponzorů, kteří uhradí jeho dluh z prezidentské kampaně; vždyť bude i místopředsedou vlády - mocným mužem! :-/

4 0
možnosti
Foto

A je to, ve světle posledních událostí, zákonné?

4 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky